Verzenden & retourneren

  • Atelier Bloem garandeert dat de goederen in goede en correcte staat verzonden worden met Bpost, dit gebeurt binnen de 3 werkdagen na ontvangst van de aankoopsom door Atelier Bloem. Voor vermissing, beschadiging of andere problemen tijdens zijn we niet aansprakelijk. Goederen kunnen ook altijd afgehaald worden in de winkel.

 

  • Indien de bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet dan kan je je pakket terugsturen binnen de 14 dagen. Enkel indien de goederen onbeschadigd, onbevuild, volledig en in de originele verpakking terug bezorgd wordt, kan de retour aanvaard worden. Terugbetaling gebeurt binnen de 7 werkdagen na ontvangst van de retour. (excl. verzendingskosten)

 

  • overeenkomstig met art VI.53 WER kan de consument het herroepingsrecht uitoefenen door binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, de verkoper schriftelijk op de hoogte te brengen dat hij afziet van de aankoop, dit zonder betaling van een boete en zonder motivering. Achiel zal uiteraard het bedrag van de geretourneerde goederen terugstorten, met uitzondering van de verzendingskosten. (standaardformulier )
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »